Partyverhuur & Catering

Zaltbommel

 

Stroopwafelkraam huren in Zaltbommel

Gaat jouw voorkeur uit naar een Oudhollands thema? Wil jij je gasten en/of bezoekers een nostalgisch gevoel bezorgen door een heerlijk warme sfeer te creëren? Huur ons dan in om heerlijk warme verse stroopwafels voor jou te bakken! De authentieke uitstraling van de stroopwafelkraam en de stroopwafels zelf brengen een gezellige en unieke oer-Hollandse sfeer met zich mee. De zoete geur van de stroop en de heerlijke geur van vers gebakken wafels verspreiden zich niet alleen razendsnel, maar ook nog eens over een lange afstand. Hierdoor gaan mensen al snel op zoek naar datgene wat zo heerlijk ruikt! Een ideale publiekstrekker dus. Ook op besloten feesten zijn de verse stroopwafels natuurlijk ontzettend populair.

De Oud-Hollandse stroopwafelkraam

Om de beleving compleet te maken, is het belangrijk dat het plaatje klopt bij de verwachting. Het is natuurlijk aantrekkelijk als jouw gasten worden verwend met een verse, warme stroopwafel vanuit een stroopwafelkraam met een authentieke Oud-Hollandse uitstraling. Daarom beschikken wij over een prachtige Hollandse marktkraam, waarmee we met 3 personeelsleden maar liefst een productie van 600 stroopwafels per uur kunnen halen. Ideaal dus voor beurzen, festivals en andere grote evenementen.

De stroopwafelkar

Onze unieke stroopwafelkar is compact en neemt daardoor niet te veel ruimte in op jouw beursstand, in je winkel of bij jouw feestje. De stroopwafelkar is gemakkelijk te verplaatsen en kan gedemonteerd worden, zodat hij door deuropeningen van 85cm past!

De stroopwafelfiets

Ons innovatieve nieuwe concept is een prachtige bakfiets die we hebben omgetoverd tot een stroopwafelkraam! Een originele en stijlvolle manier om jouw gasten te voorzien van heerlijke verse, warme stroopwafels! De stroopwafelfiets wordt geleverd inclusief benodigdheden en een van onze ervaren stroopwafelbakkers.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Stroopwafelkar huren in regio Zaltbommel
 
 
Stroopwafelkraam huren in regio Zaltbommel
Stroopwafels op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Zaltbommel Onderdeel van Partytools.nl