Partyverhuur & Catering

Zaltbommel

 

Gekleurde lopers huren in Zaltbommel

Een exclusieve opening van uw nieuwe winkel of kantoorpand? Dan mag een loper niet ontbreken! De lopers zijn verkrijgbaar in de kleuren: rood, oranje, blauw, roze, groen, wit en zwart, een overzicht van meer kleuren staat onderaan deze pagina. Wij leveren de lopers op maat, inclusief 6 palen met afzetkoord in heel Nederland. Natuurlijk is een loper ook leuk te combineren met onze andere concepten. Bijvoorbeeld met leuke ballonpillaren?

Transport

Wij leveren lopers tegen een voordelig tarief in heel Nederland en België! De totale transport prijzen worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Extra's

Naast lopers hebben wij nog veel meer extra's om te verhuren. Bent u van plan om een evenement buiten te houden, en geven ze matige weeromstandigheden op? Huur dan ook bij ons partytenten en terraswarmers om al uw gasten warm en droog te houden! En heeft u bijvoorbeeld niet genoeg tafels en stoelen om al uw gasten te voorzien? Huur dan bij ons statafels, stoelen en tafels voor al uw gasten! Daarnaast leveren wij ook glaswerk, serviesgoed en bestek voor al uw gasten. Voor meer informatie over de vele extra’s kunt u even rustig rondkijken op onze website.

Prijzen

Prijs huren: €54,75 per loper van 6 x 1 meter.
 
Inclusief paaltjes en koorden.
 
Meer informatie > Offerte aanvragen >

 

Kleuren

Gekleurde lopers huren in Zaltbommel
Gekleurde lopers huren in Zaltbommel
Gekleurde lopers huren in Zaltbommel
Gekleurde lopers huren in Zaltbommel

© 2022 Partytools

Website door Manieu.nl